Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lek, bus och äventyr

2014-03-23 @ 23:30

image

image

Vilken dag det var för Vincent igår! Han, mormor och jag var till Leo’s Lekland här i Linköping. Som han pratat om det; han har visat Youtube-klipp i veckor och när han äntligen skulle få komma dit visste han knappt vad han skulle ta sig till. När han såg skylten från bilrutan trodde jag att vi åkte förbi och pekade och såg så besviken ut att jag nästan börjar gråta när jag tänker på det; ”meeen….det är där…dääääär är det!”, och så började han se ledsen ut. Försökte förklara att vi skulle parkera bilen men han vred sig i bilen efter skylten han sett. När vi sedan parkerade kunde han inte vänta medan jag gick runt och öppnade åt honom utan han kastade sig mot dörren på min sida. 😛 ”Där….lek, bus och äventyr står det på skylten på ute!” sa han flera gånger de få metrarna från bilen till entrén. Han var så snäll när vi skulle ta av kläderna och betala och så fort vi kommit in såg han den stora Leo’n. LYCKA! ♥

Sedan sprang han. Hit. Dit. Fram och tillbaka. Först hade han bara ögon för de bollar som kommit ut från bollhaven men sedan såg han vulkanen och försökte tappert klättra upp. Han kom inte många steg men var ändå överlycklig; den som han sett i så många Youtube-klipp – på riktigt! Wooooa! Sedan hoppade han studsmatta och var helt slukad. Satt och bara njöt i perioder.
Sedan åkte vi tigerkanan. Fort gick det! Vincent slog sig i huvudet men hade inte ens tid att bli ledsen – fanns ju mer att utforska. Vi klättrade runt och åkte mer kana och den här höjdrädda morsan fick en hel del träning. 😛 De flesta barn var större än Vincent och tog ingen större hänsyn till en liten plutt så vi flyttade till småbarnsdelen och han fick röja fritt. Fullt nöjd där med. Det fanns en liten bebis där som Vincent gosade med; tror nån saknade lillebror. 😛

Jag var så stolt över min lilla älskling! Han visade sån hänsyn till de andra barnen. Satt det någon i slutet av kanan så gick han till en annan och han hjälpte en pojke som ramlat och råkat ur för en något sjövild flicka som drog i hans strumpor. Vincent hjälpte honom upp på fötter och sedan skyndade han sig undan. 😛

Vi fikade och testade att ge honom muffins, eftersom han inte verkar reagera lika mycket på ägg längre. Det gick så bra! Sedan var han mer hungrig och fick en korv också. Efter det var det inte lika roligt; då skulle vi åka  d ä r i f r å n!!! Älskade barn! ♥ Så fort vi kommit ut var det som tur var okej igen. Vi var till Biltema och han fick köra egen vagn så då var det roligt igen. Efter det skulle vi på ICA Maxi och då sa det bara ”bom” när han somnade med pannan rätt ned i vagnens handtag. Det blev många såna nickar så han fick blåmärken och skrubbsår på näsan, lilla  gubben.♥ Jag fick hålla handen som kudde åt honom och det blev en lite underlig shoppingstil, men allt kom med iallafall. :-)

Gissa vad det första han sa idag var?
”Det var roligt på Leo’s lekland. Mamma och Vincent åkte kana.” ”Det var roligt att fika.” Och – ”Det var jobbigt på lek, bus och äventyr.” ”Det var jobbigt handla maten.”

Älskade pojke, vi kommer nog hälsa på Leo fler gånger. Då ska mamma ha träningskläder som den rutinerade mamman jag såg igår!

I fredags var det jag, Dante och mormor som gjorde Ikea istället. Det var lika roligt för Danten som Leo’s var för Vincent.

image

Vi köpte lampor till vardagsrumsfönstren, sommartäcke till Vincent, ritpapper och förkläde. Sedan tömde vi Rusta också. Golvpussel, duschdraperi, badskum, våtservetter i mängder…. Bilder från det kommer imorgon. Jag älskar duschdraperiet så mycket att idag när Vincent o morfar och mormor var i Tornby på ”Nånas/Mack dåånallds” fick de gå och köpa ett till som fick bli en vårig duk på matbordet. Think outside the box!

Pöss o kram o gonajty!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.