Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Myshelg

2014-03-25 @ 13:44

Vi haft haft så mysigt med mormor och morfar här. Nu när de åkt blev det så tomt igen.

Vi shoppade ju lite och nu är det vårfint här hemma:

image

Duschdraperiet som blev avtorkbar duk (ett billigt Ikea-lakan under bara)

image

Fina tulpaner som ser ut som godis fick jag av mamma och pappa

image

Fin matta till pojkarna. De kostade 49:50 så vi fyllde på med två paket till sedan.

image

Ingen vår utan lite ny bodylotion – dessa från Ica Maxi doftar riktigt gott och var nästan gratis. Kokos tröttnar jag aldrig på!

Igår var vi till Valla och lekte. Vincent var väl inte lika imponerad som av Leo’s Lekland men det funkade. Han åkte linbana, ”körde brandbil”, kröp i lok och åkte kana och blev rabiat och fullkomligt förkrossad när det var dags att gå hem igen. Och somnade på två röda i vagnen. 😉

image

image

Idag blir en lugn dag. Min tå har återigen börjat blöda och göra ont så idag vilar vi. Dante tränar krypning ich får upp bakvagnen riktigt bra – men orkar inte hålla kvar och samtidigt förflytta sig.; lika glad är han för det.

image

Han har ju börjat äta riktig mat mer och även välling ibland plus storfavoriten majskrokar och….Han kräks knappt! ♥ Ljuvligt efterlängtade vändning!♥

Han är mycket gladare och vill vara med vid matbordet och tugga sina krokar och smakar gärna av det vi äter. Dock är det mesta inte alls gott. Inget är lika gott som ”yoghurt päron och banan” (Nestlé) eller ”spaghetti och köttfärssås” (vilken som helst).

Äntligen börjar livet bli helt och hållet normalt! ♥

Just det. Det blev inget av det fördömda uppdraget över sommaren för Älskade Maken heller, trots att inget verkade kunna ändra det för bara några dagar sedan. Hurraaaaa! Nu blir det mer Dalasommar för oss. Lycka!

Nu ska vi försöka få lite lunchvila; Vincent var ledsen inatt så vi är lika sega både han och jag.Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.