Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Sabla tassar

2014-04-01 @ 19:52

image

Näe…. fötterna vann kampen idag. Ingen prommis utan idel bandage istället. :-( Det envisa nageltrånget har hållit mig vaken inatt och blöder bara jag tittar på det, vad det verkar. Och skoskavet på andra fotens häl behöver vila efter igår då jag pinade mig i nästan tre timmar trots att det gjorde ont redan efter några minuter.
Nu har jag spritomslag på i hopp att dra ur lite vätska för det har inte blivit ett smack bättre på två veckor, bara värre.
Ibland låter jag längtan efter en SMAAAAAAL kropp ta stryptag på förståndet totalt…

Idag har jag åtminstone fått i ett pass Power Pilates även om tanken var att det skulle bli ett till på eftermiddagen, men två små pojkar gjorde slut på den energin. Vincent gillar INTE att Dante sover utan måste bara ned och hoppa på honom i sängen eller ställa sig bredvid honom och vråla för full hals tills babybror inte har en tanke på vidare vila… I eftermiddag hade vi med andra ord två övertrötta sura pojkar här.
Jag hann ändå sola fossingarna lite på balkongen – kanske blir de glada av det och läker? Jag skulle vilja kunna springa något steg snart!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.