Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Smörj

2014-04-07 @ 15:32

image

Skulle göra välling till Dante och möttes av en framträdande doft av rosor när jag kom tillbaka till sovrummet, vilket var förvånande då jag precis bytt ett allt annat än rosenfylld blöja innan jag gick.
I spjälsängen fann jag dessa två stjärnor. Snacka om tagna på (i) sängen. Min ljuvliga bodylotion från Bulgarien. Mina vackra pojkar. En mix av rosor och barn. Och ett visst mått kladd. Dante var inte helt nöjd med nytvättade håret helt nedkletat och Vincent hade inget emot att stolt tala om att ”Ackes fått kläääm.”

Vincent är på finurliga sidan idag så det är inte värt att lämna honom en sekund.
Dagens bästa citat hittills måste nog bara vara: ”Mamma, jag vill bajsa ‘letten. Inte golvet.” Pekar på toalocket. ”Däl äl toaletten.” Pekar sedan på golvet:”Däl äl golvet. Göla stoool baaajs på ‘letten. Stäng döllen!”

Nu hoppas jag det blir lite vila innan kvällspromenaden. Stackars roseninpackade Dante har äntligen fått somna och jag fick inte sova inatt så jag har lagt mig bredvid. Vill ju vara pigg imorgon när jag ska träffa en skolkompis från högstadiet!

Kramen!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.