Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Mitt kärleksbrev till mig

2014-04-08 @ 18:46

image

Lade upp mina bästa gamla bilder på Instagram idag när jag mest legat och varit seg.

Vad har jag gjort hela livet fram till nu? Jag har gått omkring och önskat att jag var ”smal och snygg” utan att faktiskt fatta att det är precis vad jag varit! Och det ska jag bli igen!
Jag väger inte så enormt mycket mer nu än på bilden i mitten, kanske tio. Det är inte oövervinnerligt!

Jag längtar efter att bli den Marie jag var då. Pigg och rörlig! Och….vaffan….riktigt snygg. Nog för att jag är några år äldre nu, men inget hindrar mig från att bli samma jag men äldre. I’m getting there och jag ska banne mig lära mig på vägen att ÄLSKA mig själv. Jag förtjänar det!
Allt jag genomlevt och överlevt, både glädje och djup sorg; det har lämnat spår på ut- och insida. Detta är vad som gör mig till MIG och skiljer mig från att vara en Stepfordwife.

Jag älskar mig för den jag var. Jag älskar mig för att jag vågade lämna ett liv jag inte var 100% lycklig i och jag älskar mig för att jag vågade föda två barn trots extrem förlossningsfobi. Jag älskar min kropp för att den gjorde det möjligt. Jag älskar den jag kommer att bli och jag älskar att jag är den jag är idag!

Frisör är bokad; jädrar vad snygg jag var i håret! Det ska bli lika igen. :-)

Och kläderna från då ska på igen! Åh, vad jag längtar! ♥

Ge er själva ett kärleksbrev ibland, titta på gamla bilder med blida ögon; var du snygg och nöjd med dig där? Då kan du komma dit igen. Det är ALDRIG för svårt. :-)

Kram på er! ♥Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.