Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Förskottsfirar mig

2014-04-14 @ 14:59

image

image

Min fina present från mina pojkar; en Samsung Gear Fit; PT-armband och smartwatch i ett. Vill inte alls ligga sjuk nu ju; vill ut och gå och springa och bli smal!

Hade inte gått upp nämnvärt den här sjukveckan; Tack och lov! (300 gram) Eftersom vi nu är fyra sjuka av fyra blir det nåt hemlevererat ikväll. Åt kyckling och mest wokade grönsaker till lunch (bara lite rotsaksgratäng), så jag orkar inte ha dåligt samvete idag. Tänkte försöka göra en liten minirabarberpaj också, men bara om jag får vila.

Dante verkar må riktigt dåligt. Aldrig hört honom skrika så. :-( Tror han också har ont i huvudet för han vaknade och skrek av minsta ljud i närheten.  Nu har han iallafall ätit nästan 3dl välling/ersättning (han verkar vilja ha 50/50 nu) och sedan fick han lite Alvedon och somnade direkt och äntligen sover han lugnt! ♥

Men påskresan är hotad – inte bra!

Ska försöka få Vincent att vila lite också. Hoppas….Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.