Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Neeeeeeee-eeeej!

2014-04-30 @ 09:55

image

Nu bryter jag banne mig ihop! Vad i helvete det med min kropp som bara blåvägrar?

Sedan efter jul har jag kämpat trots infekterat nageltrång, foglossning och jävulska skoskav. Jag har gått. Jag har käkat pulver och varit trött och grinig och hungrig. Vikten har kastat ankar. Tvärstopp.

Men i påskas tappade jag ÄNTLIGEN 1,3 kilo, trots tårta och vin. Blev peppad som fanken och bytte potatis och andra kolhydrater mot broccoli, zucchini, aubergine och blomkål. Sa tvärt nej till fikabröd (förvisso äter jag inte det ofta annars heller) och ställer mig på vågen;  nästan TRE kilo UPP!
Det var i söndags. Idag kan vi lägga på ett kilo TILL!? VAD I HELVETE?

Nej; jag har inte ätit godis/snacks/bröd/extrema mängder…. Det är så jäkla hopplöst att jag vill hoppa i älven (men det är ju för kallt! ).

Frukosten brukar vara 1-2 ägg eller 1 Whey80-shake plus kaffe. (2 ägg om lunchen kommer att bli sen.)

Lunchen är vad mamma lagar men jag gör mina grönsaker till istället för kolhydraterna och äter alltså protein och grönsaker. Det är grönsakerna jag äter mig mätt på och dem kokar jag alt wokar i pyttelite olivolja.

Middag är kvarg, kokt ägg eller kvargomelett.

Dricker vatten.

Försöker få ihop minst 12.000 steg/dag men eftersom vi är hos mamma o pappa har vi rätt pressat schema och flänger runt en del så alla dagar hinner vi inte ta några längre promenader, tyvärr. 

Fy, vad ledsen jag är. Jag kan nu helt  glömma att ha min fina klänning på dopet. Det är sex veckor kvar och nu är jag tillbaka på den vikt jag började på i vintras. Helt ärligt vill jag bara ställa in dopet. Vill verkligen inte vara en sabla flodhäst i kyrkan….

Jag vet att många tror att jag håller på och unnar mig en bulle hit och ett paket kakor dit, ett par deciliter gräddsås och några besök på pizzerian och McDonald’s. Det gör mig förbannad och förkrossad! Jag är inte tappad bakom en vagn. Jag VET vad som är bra mat och vad som är skit. Jag hatar sött dvs inga godisorgier. Jag minns inte när jag åt gräddsås sist. Jag minns inte blir jag åt pommes frites förutom den jag smakade när de grillade här – jag åt kokt blomkål.

Jag vet att jag måste röra mig mer men jag borde ändå inte gå upp med den kost jag äter nu. Får väl hyra ut barnen när jag kommer hem och bara träna för snart ska jag opereras och då kan jag inte träna alls på nån vecka. :'(

Nästan så att jag skulle kunna flytta operationen bara för att kunna kämpa med vikten!

Och nej – Inte ger jag upp. Det är bara att fortsätta och hoppas det släpper nångång.

Tur man är oxe; envis till tusen. Hela vägen till slakt!

Fin valborg på er! KramKommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.