Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Vagnköp med twist

2014-05-08 @ 16:30

Minime Twin Jogger i gruppen Barnvagnar / BARNVAGNSGUIDE hos Köpbarnvagn.se (51202-Minime)

 

Vilken lycka!

Jag hade ju hittat den här vagnen på Blocket igår och bestämt mig för att köpa den men det visade sig att frakten skulle bli lika dyr som vagnen och det kändes lite jobbigt. Dessutom hade jag en konstig känsla i magen att det var nåt skumt men det här är ju verkligen den vagn jag inte visste fanns – en syskonversion av den älskade Trille Joggern vi hade till Vincent, som var den enda vagn vi använde fram till att jag sålde den strax innan Dante kom. Det var grymt att sälja en vagn jag älskat så. Jag hade just bestämt mig för att inte sälja när en tjej svarade på annonsen… Alltså var jag beredd att ta risken att få en tomkartong för en tusenlapp.

Men – jag behövde ju ett regnskydd, så jag började i morse Googla efter ett passande sån´t och – halleluja – jag hittade samma vagn för 1495:- och fri frakt på Köpbarnvagn. Det blev några hundra billigare så då fick jag liksom regnskyddet på köpet OCH viktigast; ett års garanti.

Nu återstår bara den långa väntan efter att få hämta ut den!!

Håller på att sälja en massa gamla gravidkläder på Linköpings Bloppis, men det som blir osålt lägger jag upp här, om det finns intresse?

Japp – det är vårrensning de luxe på gång. Vill ut med såååå mycket och få plats med …luft, känns det som efter att knappt ha lämna lägenheten sedan jag blev gravid med Vincent. :-)

Nu sover den magsjuke lille storkillen och han har så ont i magen att det värker i mig. Den lilla lillkillen sover också, han har ont för att han har fått en till tand och ännu en på väg. Mina finusar!

 

 Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.