Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Tvångsuppvätskning

2014-05-10 @ 18:33

image

10ml var 5:e minut…. Ja, ni känner väl  igen det, om ni haft febriga och/eller magsjuka barn.

Vincents magsjuka har vänt och han vägrade både dryck och mat idag och blev snabbt hängigare och mår vi äntligen lyckats få i honom nog vätska för att generera ett stycke pinkelink… då sprutade det ur igen. 1177 tyckte att vi skulle fortsätta tvångsmata men gå över till enbart vätskersättning, det enda som Vincent verkligen vägrar dricka…

Men nu har vi pinats över en timme och hurra; det har inte kommit upp. Eftersom han har väldigt ont i halsen har vi gett flytande Alvedon i små doser och det har också fått stanna. Och hurra…. aldrig har väl en liten skvätt kiss i en blöja varit så välkommen!

Hoppas hoppas hoppas att det fortsätter så nu. Lördag kväll vill vi ju inte alls tillbringa bland fulla idioter på akuten! ♥

Vet inte vad som är värst; tvinga honom att dricka varje gång han just slutat gråta eller hindra honom från att somna (det fick han absolut inte eftersom han var så pass hängig).

Tack och lov verkar Dantes magsjuka inte blivit lika våldsam, han har bara kräkts lite imorse och äter som vanligt., ingen diarré, lite feber och trött men det är ju långt från storebrors tillstånd.

Eftersom vi behöver vara två för att få i Vincent sin vätska är det tur att vi inte måste köra samma behandling på båda. Då hade vi behövt extra armar!

…. och där kom det ut igen, på toa. Lilla älskade pojke! ♥ Han hinner på toa, det är ju duktigt, fast han är så dålig!

Nu… back to vad som känns så hemskt. Stackars älskade Vincent! ♥

Uppdatering:
Nej… Dante är inte ett dugg bättre. Bajs överallt igen. :'(Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.