Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

… och vi fortsätter

2014-05-11 @ 12:01

image

Idag är det värst för den här lille plutten. Vincent har druckit självmant och dessutom ätit både macka, pasta och nyss varm macka – pastan och den varma mackan bad han om själv. Skönt! Även om det skulle få för sig att vända igen så tankar han iallafall energi! (Ja, jag vågar inte hoppas att det är på väg att ge sig. Det har vänt många gånger den gångna veckan.)

Nej,  nu är det Dantes tur. Inatt hade han så ont i magen att han låg och vred och kastade sig. Till slut fick vi ge Alvedon för att få i honom lite vätskeersättning och sedan somnade han. När han vaknade fyllde han blöja, pyjamas, sovpåse och lakan med gårdagens välling. Yeeeeah! :-/

Nu är det hans tur att vägra att äta och dricka.(Igår drack han glatt vätskeersättningen och därför höll han sig väl hyffsat pigg.)

Så klart har vår medicin-spruta spruckit så vi får mata med sked…

Magsjukshelvete; försvinn!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.