Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Två år försenad

2014-05-19 @ 16:56

image

Nuuuu idag har jag äntligen tid och inspiration att sätta in bilderna i Vincents album plus ramarna från dopet. *skäms*
Det har regnat ute och min mage har inte helt återställt sig efter magsjukan; den gör ONT. Så när Dante sov middag och Vincent målade med vattenfärger passade jag äntligen på. Åh, så skönt! Det blev ju gjort innan nästa dop! :-)

image

Så söt ram!

image

Gulliga speldosan med fotoram!

Nu har solen faktiskt börjat kika fram så det kan nog till och med bli en kvällspromenad idag. Det känns verkligen inte bra att inte varit ut sedan vi kom hem. En kortis när Vincent biten bättre innan Dante blev dålig och så till Nina och Rolf igår; det är vad jag varit utanför dörren sedan vi kom från Mora. Nästa vecka ska jag opereras och vet inte hur rörlig jag är efter det.
(Laga det de sydde fel vid Vincents förlossning. Äntligen!)

Live long and prosper. 😉Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.