Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

BH-shopping!

2014-05-26 @ 13:02

Hej alla BH-kräsna!

Jag har alltid haft ett helvete att hitta BRA BH:ar till bra pris. Det har varit en ständig jakt sedan mellanstadiet (!) att hitta en som var skön, snygg, gav bra stöd och ändå inte kostade över tusenlappen. Ja, de kostar ofta det om man har över C/D-kupa och måste ha liten omkrets. HM/KappAhl osv göre sig oftast inte besvär att hjälpa mig – inte ens Twilfit brukar kunna hjälpa.

Men – jag har hittat DEN perfekta modellen nu. Gossard Glossies molded bra heter den. På Zalando kostar den så det svider – 449:-. För mig är det billigt, men inte så billigt att jag liksom klickar hem i alla förekommande färger för det. Igår fick jag i Mors dags-present två till (behöver en svart o en vit nu när det är sommarkläder som gäller). Blev så besviken när de var slut i min storlek på Zalando att jag inte visste vad jag skulle göra. Chansa på någon annan? Gå tillbaka till ännu dyrare Chantelle á 504:-/styck? De är ju så tjocka och varma jämfört med Glossies…. (Glossies är i genomskinlig tyll och helt fantastiska, nästan som att inte ha nåt på sig, dessutom är själva bygeln tunn, så den känns knappt.)

Näe – jag ger mig inte så lätt!

Klart som korvspad att ett stormärke som Gossard har en webshop!

Glossies

Härligt – de blev billigare än på Zalando och jag fick en hel extra till priset av två eftersom det var rea på de andra färgerna.

HOPPAS nu de hinner fram bara.

Kram!!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.