Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

280 cm säng

2014-06-12 @ 22:18

image

Här huserar vi, på paradisstranden…;-) 280 cm säng besitter vi och ändå höll jag på att hamna på golvet inatt. :-/ Vincent och jag har en sån där bamsestor luftmadrass och vi hade bara en tunn bäddmadrass över. Det var inte bra; Vincent frös så att han var blå om läpparna imorse. :-( Nu har vi riggat om och försett oss med två rediga latex-bäddmadrasser så inatt bör vi inte frysa utan sova som kungligheter.

Har varit i Mora och köpt allt jag glömde igår (bra ihågkommet ändå helt utan lapp efter en dag på resande fot då det skulle handlas till bak, tårtor och grillfest). Det blev med Vincent som sällskap då han ville med. Ungen älskar att gå i affärer lika mycket som sin mor! 
Eftersom han var så duktig fick han två olika såpbubblegrejer; en pistol som blåser massa stora bubblor och ett det med Hello Kitty-bubblor för STORA bubblor. Sedan fick han en vattenkanon…. Och då brakade helvetet lös på stan; åska och hagel och galet regn. Vattenleksaker kändes inte som det rätta längre….

När vi kom hem bakade jag Kullakakor till dopet.

image

Steg ett; mördeg….

image

Steg två; marängsmet med kokos.

Nu står de i ugnen och svalnar och allt jag vill är att sova…. :-/ Inatt sov jag nämligen för första gången efter operationen och somnade dessutom om imorse och sov till halv elva. Jag skulle gärna ha några till sådana nätter. Imorgon ska dessutom hela församlingshemmet piffas; borden dukas, tårtor göras och cupcakes dekoreras.

Bilder på rubbet kommer imorgon om jag inte somnar mitt i allt. 😉Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.