Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Insektsallergi

2014-07-21 @ 00:47

image

Den här killen har inte så roligt som han borde ha i sommar. Det började vid dopet för en månad sedan med den stora svullnaden i nacken och det bara fortsätter…. Idag var vi iväg på badutflykt på förmiddagen. Allt var frid och fröjd. Vi badade och pojkarna hade roligt. Dante tittade på och lärde sig gräva i sanden av storebror.

image

Sedan kom vi hem och Vincent ville gunga och plötsligt kräktes han kaskader – det blir bra spridning när man gungar högt! Strax innan det hände sa han att han blivit bromsbiten och jag såg två mörka fläckar på hans ena hand men tänkte inte mycket mer på det. Mest tänkte vi om det blivit för mycket sol och värme eftersom värmen var otroligt tryckande trots att det bara var 24°c i skuggan, så han blev avspolad och lagd i skuggan och fick flaska och gos. Han ville sova men kunde inte komma till ro. Då såg jag handen – svullen så att den såg ut att kunna skvalpa på ovansidan!

Det gjorde ont i handen och huvudet, sa Vincent och han såg verkligen inte pigg ut. När vi var ute och gick på kvällskvisten gick vi genom skogen och det gjorde så ont i handen när vagnen studsade fram på stenarna på vägen att han försökte skydda den onda handen med den andra. :-(

Hemma gav vi allergimedicinen (som vi nog skulle gett direkt han sa att han blivit biten) och åt sallad och glass och först sent, sent somnade en svullen liten pojke.

Imorgon hoppas vi att allt är bra – eftermiddagsbad i Kråkberg på schemat nämligen. Underbara Kråkberg! Där var vi varje dag på somrarna när jag var liten. Åtminstone är det så jag minns det. 😉Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.