Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Flytt, nu?

2014-10-20 @ 00:53

Vaknade med dundrade huvudvärk och en rejäl träningsvärk efter mina step-up på pallen igår när jag packade upp porslin och glas i nya lägenheten. Har inte tid för det, så Treo, dusch och kaffe fick det bli istället för mörker och sängläge; min fina kusin och Vincents gudmor var på ingång för kort-fika. Därefter inväntades en mormor och morfar, en vända till lägenheten, fika med farmor och ”farfar” och sist men inte minst försäljning av vår ska första vagn.

Fikan gick bra. Så klart. Bjussade på saffranslängd med vit choklad och vi fick träffa kusins nya kille. Eller vi hoppas att det är vad han är, för han verkade ha humor och stort hjärta. En designer som jobbat för diverse sportbilsmärken – klart vi vill ha en sån i släkten!

De hann knappt lämna parkeringen innan nästa besök;  en som köpte en tomtedräkt som båda barnen vuxit ur – vi har alltså ingen beeeeebis längre? ! *snyft*

Sedan kom mormor och morfar och det blev snabblagad ful-lunch; korv och pommes. Det var nog andra gången (i mitt liv!) sån jag köpte pommes.  Lika vidrigt som jag trodde, så det blev inte mycket lunch for mig… Efter det fyllde vi bilen med grejer och åkte till vårt blivande hem och fixade lite innan farmor och”farfar” kom med äppelpaj som vi alla gottade oss med. Hittade ännu fler trasiga saker att störa mig på; toaletten i badrummet rinner och ett eluttag i vardagsrummet har inte el.

Jag fick upp mer porslin i skåpet och sedan var det för mörkt att fortsätta så vi åkte hem hit. Vi pratar om att faktiskt flytta under veckan när vi är alla samlade.

Hjälp!?!?

Fast det ska bli så härligt när det är gjort och jag vet ju att det går att göra på kort tid. När jag lämnade mitt ex packade jag ju allt på en kväll och då bodde vi ändå i hus med enorm lada som vi spritt ut oss i. Och nya lägenheten saknar oss!
Jag längtar efter den. Att ta ett bad med några levande ljus hängande i fina lyktor i fönstren, pojkarna förhoppningsvis sovandes i SITT rum…. Det kommer att bli bra!

Fast….wish us lite luck, iallafall.

De som köpte vagnen var så söta, förresten.  Pakistanska unga (väldigt unga) studenter som inte alls haft några planer på baby och nu snopet skulle få komma hem som en person mer än när de reste, så vilse. Jag hoppas att det går väldigt bra för dem (att tjejen hinner klara sin master innan bebbe-arrival) och att killen går ut med toppbetyg. Och så klart, att deras bebis visar dem att livet verkligen börjar när man får barn!
Jag har bestämt mig för att de ska få lite av de bebiskläder som jag inte fått sålda, jag ville ju helst att de skulle komma till nytta och uppskattas och det tror jag de gör då.

Godnatt!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.