Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Äntligen internet!

2014-10-29 @ 22:06

Nu är der en vecka sedan vi flyttade och nu fick vi faktiskt internet att samarbeta också. Hurra!

Vi trivs bra här i ”nya hemma”, som Vincent säger. Han undrar i och för sig när vi ska åka hem igen men börjar allt mer är säga att vi ska bo här nu, i ”nya hemma”.

Det är gott om lekplatser här och alla har olika saker. Om vi går ett par hundra meter kommer vi till en ganska nybyggd lekplats som vänder sig mer till mindre barn. Vi har varit där ett par gånger förut men nu har vi varit där hela eftermiddagarna i två dagar och båda pojkarna har så roligt att de vägrar att gå hem. Idag fick Dante gråta tills han fick annat att tänka på, och Vincent springa bredvid. Vi tog en långpromenad och ganska snart mötte vi en stor samling änder som åt som tokiga bland alla löven bredvid cykelbanan, det lät som att det kokade i lövmassorna och det var gräsänder överallt. Strax intill var det lika många kanadagäss som Vincent ville klappa. Tror inte att de hade uppskattat det…
Efter den spännande Mitt i naturen-upplevelsen somnade båda pojkarna direkt; Vincent bad om att få åka vagnen och somnade på tio röda. Jag passade på att ta en längre promenad än tänkt och mötte Artur på vägen från jobbet.

image

Vart jag mig i Berga vänder står jag där bland massa änder….

image

Fantastisk himmel…

image

Heaven’s on fire

image

Lycka på nya favorit lekplatsen

Avslutar med att skicka värme och kärlek till Klas Ingessons anhöriga. Leukemi – fy fan. Fuck cancer! Rip!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.