Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Första natten i nya lägenheten (sparat inlägg)

2014-10-29 @ 23:34

Först och främst – HJÄLP, vad trött jag är!

image

Inga gardiner och typ jordens fulaste persienner. Men vi är här och vi har lyckats laga mat för första gången på flera dagar, gott blev det också;  fläskfilé med potatisgratäng (fusk dock) och ett glas rött.
Mitt i hysterin med flytten har jag körlektion med det enda jag aldrig testat; motorväg. I pissregn och mörker. Vet ni, utan flera års erfarenhet känns det faktiskt som ett rent självmordsförsök att styra av vägen i 110 km/h och avfarterna är som spindeltrådar. Huvva!
Det gick, men inte superbra så det får bli repetition på det imorgon. Då hoppas jag att vi inte blir stående vid en olycka som vi dessutom också blev idag.

Usch. Sova? Hur ska jag kunna det utan pojkarna i rummet? De sover gott i sitt eget rum intill men… jag saknar ju deras snusande andetag och småsnarkningar…Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.