Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Snor-riket

2014-11-11 @ 16:34

image

Vaknade av att en hostig, rosslig Vincent kröp upp i sängen i morse när Artur gick till jobbet. Sedan har vi torkat snor, torkat snor och torkat tårar. ”Jag vill inte!” har Vincent gråtit mellan varven men snällt torkat vidare själv. Orken har varit obefintlig, så han har legat och slumrat i soffan och lyssnat på barnvisor på YouTube och Dante har snorat ikapp och kikat bredvid.
Efter lunch klarade jag inte att vara inne längre så jag klädde dem och satte båda i vagnen (normalt vill Vincent gå, men nu orkade han inte ens gå nedför trappen och sa att han ville sova i vagnen). Vi gick runt Tinnerbäcken, finns en riktigt fin runda på några kilometer och Vincent ville hem för att han frös, påstod han. Men han kändes bara gosigt varm och rätt snart sov han så gott, så vi fortsatte.

Blev några riktigt fina bilder, (kika på Instagram) och vi hann precis hem tills pappan kom hem.Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.