Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

SOVMORGON

2014-11-12 @ 10:45

image

Plötsligt händer det!
Dante, som alltid vaknar senast åtta, sov till tio över tio!!!
Vincent låg hos oss halva natten och ville också sova länge, så då passade jag också på. Känns som att ha varit på minisemester! (Visserligen gick Vincent och jag upp vid nio, men ändå. Lyx!)

Självklart ringde det på dörren idag, bara för att jag lufsade runt i morgonrock och nattlinne; snickaren som skulle byta en murken bräda på balkongräcket. Jäjä, han kan väl få avundas mig istället för att jag ska skämmas över att inte vara påklädd, så jag satt med mina rosiga barn, i min super lyxiga lavendelfärgade morgonrock och drack Zoegas julkaffe och bara var mysig istället!

Mer mys till folket! (Och mer julkaffe!)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.