Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Snälla helg, kom nu!

2014-11-21 @ 01:06

Fyra nätter utan riktig sömn – nu är man äkta småbarnsmorsa alltså? Fast, nu är ju mina små gnuttar tämligen oskyldiga till sömnbristen. Skyldig är den som gav mig denna evighetslånga förkylning som nu utvecklat sig till hosta (så fort jag ligger ned) och nu har den liksom bosatt sig i bihålorna också. Sedan har Vincent kommit in och krupit upp hos oss varje natt och det blir lite väl trångt, så har jag lyckats somna innan så gör det över då.

Nu är jag så trött att det liksom gungar så jag hoppas att jag kan göra en tankeresa till havs och sedan drömma iväg…. Kryssning. Stilla havet. Tahiti…. Bora Bora…. Zzzz… Pssst… Fredag imorrn!

image

Gardinerna jag sydde till gnuttarnas rum igår kväll.Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.