Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Dåligt med inlägg

2015-01-03 @ 00:37

image

Jag har helt enkelt inte kunnat ladda upp något på länge och veckan innan jul fock jag dessutom den sabla influensan så det var inte direkt det första på min agenda.

Hoppas att det går nu, annars blir jag besviken.

Lyckades trots influensan ta oss till Dalarna så att det blev jul som vi tänkt oss, men med lite klanterier… Eftersom jag inte skulle orka åka tåg med massa andra julfirare kom vi på idéen att lifta med min kusin som ändå var i stan och skulle hem. Det var bara det att jag kom på det strax innan hon skulle åka och jag hade knappt gått ur sängen på en vecka, än mindre packat. Lite hade jag packat, för tanken var att hon skulle ta lite packning upp. Tyvärr hade jag fått för mig att jag var klar med den kassen, som skulle innehålla barnens ytterkläder. Fel, fel, fel – feeeeel! (Fast det märkte vi först här uppe, när temperaturen föll under -15°c.)
Det blev till att köpa nytt till Dante som frös som bara den. Billigt… not. Fyndade iallafall en begagnad overall men resten fick bli mellandagsrean – fast inte vet jag. Barnkläder verkar inte drabbas av några lågpriser. Skor för hundra spänn under normalt och vantar blev fullpris. Dessutom visade de sig vara skitdåliga. :-(

Även om inte vistelsen blev riktigt som vi hoppats på så har det varit underbart och barnen har haft så roligt. Vincent berättar varje kväll att han älskar Tisse (min katt som fick bli kvar då han flyttat så det räcker i sitt liv) och Tisse har bott hos oss och sovit i vår säng nästan varje natt. Ett tag rymde han när vi kom för att han inte orkade med allt bus, men nu är vi tydligen accepterade igen. Hurra!

Nu är det strax dags att resa hem och återgå till vardagen igen. Jag VILL INTE! Tårarna strilar, hjärtar värker och själen trasas sönder. Det är här jag lever, Linköping är bara där jag råkar bo. Men man ska väl leva också, inte bara bo, hela livet?

Jag ger inte nyårslöften, de gör det bara möjligt att svika dig själv och det behövs inte idag, vi har krav så att det räcker att leva upp till. Men jag har en önskan inför året och det är att 2015 ska bli året då jag får ta min familj hit och börja leva igen!

Gott nytt år!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.