Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Ny hårfärg

2015-02-23 @ 23:35

image

Äntligen hade jag tid hos min frisör i Mora (lite långt bort men så värt det). Gjorde min Ombré hos henne 28/4 2014 och har bara toppat håret en gång i augusti, också hos henne. Har tydligen rätt bra hår för hon behövde bara ta av två centimeter på längden. Har aldrig haft så här långt hår förr!

Idag lade hon ljusa slingor rätt högt (så att utväxten blir som en Ombré sedan och jag inte behöver kämpa med en utväxt direkt), hårbotten fick lite färg och sedan lade hon läckra rosa slingor baktill. Gissa om jag är nöjd!

Körde hem från frisören sedan. Första gången genom stan utan körskolan och med Vincent. Han vågade till och med sova i bilen….
Jäklar, vilken skillnad det är att köra en äldre bil än de supernya körskole-bilarna. Det tar ett tag att lära om sig, men det går ju faktiskt bra.

Ska se om jag kan få till en bättre bild på håret imorgon. Jag älskar det!

Kram! ♥



Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.