Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag borde sova

2016-04-20 @ 21:50

För andra kanske klockan inte är så mycket. Men för mig är den mycket då vi ska upp klockan 04.00. Imorgon bitti far vi iväg på semester. Jag borde dessutom sitta och skriva klart matteuppgiften som ska in. 

Packningen är åtminstone klar. Vi sover hos svärmor som ska med på resan. Eller det är ju hon som tar med oss på äventyr. Det ska bli så otroligt spännande att resa som familj. Resa genom Elis ögon. Hur kommer han tycka om att vara runt så mycket folk hela elva dagar? Hur kommer han hantera bilåkande? Att flyga? Sova på nya platser varje dag? Så otroligt spännande och vi kommer ta varje dag som den kommer.

  Vill ni veta något otroligt stort som hände denna brunögda sötnöt idag?

Dagen till ära tog han sina första steg helt själv. Ni läste rätt. HAN GÅR! Med stolthet. Motivationen var stor hos Elis när jag klev innan för dörren efter jobbet. Kalle frågade Elis om han ville gå till mig varpå Elis ställer sig upp och tar tre vingliga steg alldeles själv mot mig. Jubel och fanfarer spelades och vi brast ut i pusskalas. Det bästa av allt var att jag fick vara med och se hans första steg.

Sen jag började jobba har jag tyckt att det skulle vara lite jobbigt att missa hans första steg. Ni vet, som mamma vill man ju inte missa något. Jag tänkte hela tiden ändå att jag har fått vara med om så många ”första gången” med Elis att Kalle ändå kunde få denna om jag råkade missa. Men till min glädje fick jag vara med denna gången också. STORT! 17 månader och 4 dagar gammal.

  Elis aka The Wild Hair at dinnerEn kommentar på inlägget “Jag borde sova”

  • momrmor

    va kul för honom att slippa använda knäna på hårda golv

    2016-04-21 kl 07:04

Kommentera


× 8 = trettio två