Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Like old times but new times

2015-09-22 @ 14:29

IMG_5274.JPGSom vi längtat jag och Elis efter att få busa med Ida och Edvin som vi alltid gjorde förr. Dom kom ut till oss för att spana in hur vi bor nu för tiden. Till råga på allt fick vi pangväder med sol och lite värme. Vi startade playdaten med att besöka vår närmsta öppna förskola som ligger 5 min promenad från oss. Lite överraskade blev vi när vi upptäckte att det bara var vi där. Lek, bus och lunch för pojkarna. Sen bar det av hem till oss för fika och sovstund för Elis. Så vi tre härjade loss i köket som även Edvin verkade älska då vi är utan skåpluckor för tillfället. Så ja fortfarande en buffé för småbarn. Till min glädje kommer vi får tillbaka skåpluckorna antingen på fredag eller måndag. Jag hoppas innan helgen. Vi kan ju så länge glädja oss av att vår nya kyl och frys kommer levereras imorgon. Jubeldans och glädjetjut från en trött mamma här som saknat att ha en frys. Hej matplanering, mat prep och storshopping på typ mathem eller nått liknande. 

Åter till vår underbara dag med vännerna. Vi (läs mammor) njöt av hembakad kladdkaka som jag slängde ihop på morgonkvisten 07.20 då Elis bestämde sig för sovmorgon. Elis vakande efter en härlig numerabarasovaengångpådagen-vila och hann busa en sista stund innan våra gäster skulle bege sig hem. Kan ju meddela att såpbubblor var en hit enigt våra söner och ja vem tycker inte om såpbubblor? 

Tack för idag fina ni och hoppas vi ses snart igen Ida och Edvin. 

Ps. Ny kategori då Elis gått och blivit 10 månader…!!En kommentar på inlägget “Like old times but new times”

  • momrmor

    va glad jag blir att ni haft en så bra dag och att Värmdö Bostäder gör något i alla fall. Ni har verkligen fått vänta kram

    2015-09-23 kl 06:17

Kommentera


sex + = 13