Add Comment Register

Moontime is back!

onsdag 8 november 2017 kl 14:27

Min måncykel är tillbaka. Trots heltidsamning och fri amning. Inget som direkt kom som en överraskning då den redan kom tillbaka när Elis var 6/7 veckor gammal. Om jag minns rätt. Nu är Sack 12 veckor gammal och min cykel är definitivt tillbaka idag. Det var en mindre blödning runtomkring när han var 8 veckor gammal. Då fick jag en känsla av att det var mensen. Men sen blev den liksom inte riktigt som en mens. Men nu 4 veckor senare så vips, är den här. På riktigt. Dock ingen mensvärk. Hallefuckinglulelja!

Jag kände mig så sjukt off och irriterad hela dagen igår. Inte riktigt mig själv. Trodde det var min tur att bli sjuk då båda killarna har och är förkylda med slemhosta. Men nej, ingen sjukdom här inte utan bara trött pga av mens. Dåså, då var det bara att ladda min P-dator så jag kan ha koll på min cykel. Inga fler barn på några år. Åtminstone tills jag är färdigutbildad.

En kommentarKommentera »

  1. Long time no see | HELHET

    […] • Min cykel är tillbaka […]

Skriv ett svar


− tre = 5