Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Och så kom sommaren

2015-06-05 @ 16:13

 Elis och Edvin gungar i småbarnsparken.

 Det kliar i tänderna!!

Om vädret va bra igår så var det ännu bättre idag. Sommaren är äntligen här! Mina nya fina skor åkte på och jag önskar nästan att jag tagit långkjolen också. Så himla varmt!

Först mötte vi upp min mormor för att gosa lite. Elis blev väldigt glad över att se henne och slängde sig i hennes famn. Underbart att se! Presenter fick han också. En keps som det står Skorpan på, sommarsandaler, haklapp och shorts. Mycket bra tycker mamman.

Sen mötte vi upp Kalle för lite glass när han hade rast. Älskar Stikki Nikki. Ekologisk riktig glass. Det blev en vegansk lakrits och choklad glass för mig. Nom nom!

Efter det blev det parklek med Ida och Edvin. Kanske lite fel klockslag att vara ute i värmen på, sådär mitt på dan. Stekte som bara den. Så för att pausa från hettan gick vi upp till min mormor. Åt jordgubbar och goda jordnötsbollar jag gjort. Recept kommer! Det medan killarna busade runt på golvet.2 kommentarer på inlägget “Och så kom sommaren”

  • J. // afeathery*nest

    So cute! We must meet up soon! I’ve been dying to try Stikki Nikki! 😉

    2015-06-07 kl 08:44
  • Emelie

    Absolutly!! i´ll bring the books I talked about before 😀

    2015-06-11 kl 11:01

Kommentera


× åtta = 40