Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Projekt babynest är igång

2014-08-06 @ 17:18

20140806-180517-65117596.jpg
Så har jag äntligen satt igång med projektet på riktigt. Denna värme har ju gjort att jag förskjutit det hela och tappat stinget lite. Tänkte börja med det häromdagen men fick bli idag, lite motvilligt.

Värmen är inte min bästa vän.. Jag har svårt att tro att någon gravid kvinna älskar värmen just nu. Vi längtar nog alla tills det blir under 18 grader ute. Håller ni med?

Jag har totalt förträngt att jag inte kan åla runt på golvet och ha mig som jag vill. Har ju en mage i vägen kom jag på mitt uppe i mönsterritningen. Jag hade dock sällskap av en pigg och träningsglad Skorpan. Det gjorde det hela lite bökigare. Någonting som kanske skulle tagit knappt en halvtimme att fixa tog lite mer än en timme att rita upp och klippa ut. Bökigt! Men skam den som ger sig.

Jag har även bestämt mig nu vilken kombination. Det blev en mix! Ljusgult tyg med brunt kantband. Blir nog toppen tror jag! Längtar tills det är klart. Kanske till helgen? Ryktet går att det ska bli svalare i morgon så jag tänkte sy på som en idiot då.2 kommentarer på inlägget “Projekt babynest är igång”

Kommentera


fyra − 4 =