Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Put some stripes on it

2017-05-07 @ 19:42

Idag hittade jag äntligen en pyjamas i Elis storlek som inte hade superhjältar, prinsessor, angry birds eller andra tryck på sig. Känns så konstigt att det alltid ska behöva vara något ”reklamigt” på barnpyjamasar. Vad är grejen? Varför inte bara ha neutrala, enfärgade eller randiga som denna? 

Hittade efter mycket letande denna inne på Åhléns och är helt kär i den. Påminner om Polarn och Pyrets pyjamaser men i en annan färgskala. Vår 95cm (vi lyckades mäta honom) långa son har numer storlek 98/104 i kläder och det sitter som en smäck. Ibland kan dock tröjor bli för korta i ärmarna. Dom långa armarna har han såklart ärvt av sin mor. 

Det känns också som att Elis håller på att lämna den härliga utvecklingsfasen som 2/3 åringar har. Ska inte ropa hej för tidigt men våra små knep (gentle parenting), ihålighet och hans egna tålamod verkar ha hjälpt. Eller vad vet jag men det känns som att sammanbrotten, känslostormarna och frustrationen börjar avta för honom. Vi kan prata och kommunicera på en ny nivå där vi alla kan komma överens och förstå varandra. Det kan ha hjälpt att jag själv har haft en harmonisk vecka också då det brukar spegla av sig på lilleman.Kommentera


fyra + 3 =