Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Spenderarbyxorna på

2018-11-06 @ 21:05

Jag har precis beställt något jag längtat efter att kunna köpa. Jag tryckte precis på knappen köp. Jag känner hur barnet i mig hoppar runt och tjuter av glädje. Yipppiiiie!! Man ska inte vara materialistisk men denna.. denna kökspryl kommer förgylla vår familjs vardag med 100%.

En svart OMNIBLEND TM-767.

Vi har sen tidigare en Wilfa blender med glaskanna som har fungerat så bra i flera år. Tror den är från när jag och Kalle började ses en sisådär 5,5 år sen och lite till.. eller hade jag den innan vi blev tillsammans Kalle? Den har i alla fall gjort sitt och sjunger på sista refrängen. Det har till och med tagit emot att använda den då den inte fungerar riktigt som den ska. Så det har tyvärr inte blivit några smoothies i vår familj på länge. Till och med Elis fick abstinens och bad om en smoothie häromdagen.

Så nu när denna Omniblend är nedsatt och jag lyckades till om med ramla över en rabattkod så var det menat att vi skulle ha den. Förstår ni alla goda smoothies jag kommer göra? Alla ljuvliga smoothie bowls? Banana nicecream? Varje dag utan några som helst besvär. Åh, ska bli så skönt att ha en highspeed blender som klarar allt. Hoppas vi kommer gilla den lika mycket som Signe Siemsen gör.

Längtar så tills jag får sms om att den finns att hämta ut nere på macken.Kommentera


fyra − 2 =