Add Comment Register

Throwback Thursday: Gravid vecka 37

lördag 18 oktober 2014 kl 07:30

10735871_10152775778356221_1284341761_nJu tyngre magen blir desto mer svank får jag.. Måste börja tänka på hållningen. Ser ut som om magen har sjunkit nu också, eller vad tycker ni?

Hur långt gången är du? V.37 (36+6) Bilden är från idag lördag v.38 (37+1).

Gravidymptom: Svamp, sammandragningar, starka kraftiga rörelser från Skorpan, kissa minst 2 gånger på natten, törstig, öm i livmodern, trötthet, virrighet, åderbrock m.m.

Bästa minnet från veckan: Vår härliga söndag ute på Rosenhill, Ekerö. trots regn och rusk så var det så mysigt att vara utomhus i frisk luft med fina människor. Plus att vi spanade in lokalen för att eventuellt ha ett sommarbröllop där i framtiden. Det bådar gott vill jag lova.

Saknar du något? En god natt sömn. Att kunna vakna upp utvilad och känna att jag sovit flera timmar.

Mest harmonisk eller moody denna vecka? Oj. denna vecka har ju varit allt annat än lugn.

Cravings: MJÖLK och bullar/choklad/annat sött. Men framförallt mjölk. Jag hinkar mjölk som aldrig förr. Gräddsåser likas så. Vill ha allt krämigt gott. Men mjölk… ja mjölk är vansinnigt gott. Minst två tre glas per dag tack!

Sömn: För varje dag som går blir det svårare att sova en bra natts sömn. Nätterna mellan sön-ons har nog varit dom sämsta hittills. Kan ha att göra med allt ståhej och all oro under dagtid. Jag har liksom inte kunnat falla in i djupsömn alls utan legat vaken stundtals. Men det är inte långt tid kvar nu. Hoppas dock att jag får sova lite bättre dagarna innan du väljer att komma ut.

Rörelser: Lika aktiv som förut och framförallt starkare. Bortsett från icke rörelser i måndags morse då vi fick åka in och koll att allt stod bra till. Men efter det besöket var du dig lik! Du verkar fortfarande ha gott om plats att röra på dig! Lyllo dig!

Inåt- eller uttåtnavel? Den är ute mestadels av dagen. På morgonen är den fortfarande bara extremt utsträckt. Men efter frukost är den ute.

Förlovningsring på eller av: På och fortfarande yttepytte lite för stor.. Men det bådar gott kring svullnad som kommer i slutet av graviditeten om det blir någon svullnad vill säga…

Är det något som får dig att må illa eller något du blir äcklad av? Sedan några dagar tillbaka har jag börjat känna äckliga dofter överallt. Spya här, bajs där, soppor här.. Oftast är det bara jag som känner så jag undrar vad det är för fel på min näsa.. Eller på folks näsor. Hehe! Så dom dofter gör mig äcklad.

Vad tror du att det blir? Pojke/flicka: Flicka. Jag håller fast vi detta fram tills vi får veta tror jag. Fler runt omkring oss ändrar sig och tror det är en tjej också. Så nyfiken på att se vem du är Skorpan.

Dagar kvar till beräknad förlossning:  21 dagar.

Förlossningssymptom: Nej.

Vad ser du fram emot: Att hämta barnvagnen i morgon. Få promenera med den hem ska bli så sjukt mysigt!

4 kommentarerKommentera »

 1. Emelie

  Kul att du hitta mig! Ja det är kul att ha den att läsa och gå tillbaka till för att läsa om graviditeten. Men kommer fortsätta och dokumentera livet som småbarnslivet :)

 2. Emelie

  Va kul att du titta in här :) Tack! Hoppas ni mår bra!

 3. Barnbloggsystrar

  Åh vad mysigt med en gravidblogg!! Älskar att läsa om graviditet! Har precis hittat hit :)

 4. Sandra

  Hej! Har aldrig sett din blogg förut,så underbart fin! Jag skulle haft BF samma dag som dig men fick en son den 13Oktober med akutkejsarsnitt.

Skriv ett svar


− sju = 0