Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Äntligen fredag

Välkomnar denna fredag och förestående helg lite extra efter en period av oroliga nätter. Båda grabbarna (ja, faktiskt Bb med) har stökat mer än vanligt, så vi har lite sömn att ta igen. Colin som sov så bra som bebis är raka motsatsen nu, och den där nattskräcken spökar ännu. Han vaknar oftast efter ett par timmar och är helt otröstlig… Hoppas det ger med sig snart! Han har inte sovit en hel natt på mycket länge. Någon träning har det inte heller blivit för egen del då all ork och energi varit som bortblåst, men den ska jag komma igång med igen!

20130208-112517.jpg
Och den här synen mötte oss även denna morgon… Vitt, vitt, vitt. Nu tycker jag det är dags för snön att ge sig. Var det någon som sa vår?En kommentar på inlägget “Äntligen fredag”

  • Sandra skrev 8 februari, 2013 9:43 e m

    Förstår att det är tufft! Vi hade det jobbigt med sömnen när Edvin var bebis! Han kunde vakna och gallskrika i flera timmar. Spelade ingen roll om vi tog upp honom, la han i vår säng mm. Båda två kommer fortfarande in ibland till oss men nu väcker dom oss inte iaf utan bara kryper ner. Hoppas det ordnar sig för er :) kram!

Kommentera


fem − = 4