Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Från rygg till mage

Det händer massor i Noels utveckling just nu och det är så fantastiskt att se. Plötsligt är det inte längre en orörlig liten bebis som bara ligger nöjt i famnen, utan istället en viljestark liten kille som vill så mycket och som går att kommunicera allt mer med. Han griper efter saker, skrattar, tittar efter oss (särskilt Colin!) och sprallar som bara den, och har blivit mer av en personlighet.

Igår rullade han dessutom över till rygg från magläge – tre gånger om! Och Noel verkade överförtjust själv över sin nyvunna färdighet med världens största leende i ansiktet. En hel del energi i vår minsta prins alltså, och jag vågar nog påstå att han är aningen mer rörlig än Colin var. Något som märktes redan i magen då hans ”små” kickar inifrån kunde få mig att hoppa till riktigt ordentligt.

Det är verkligen häftigt med alla dessa faser som var och en har sin charm. Nog för att första tiden är världens mysigaste, men samtidigt är det jätteroligt att också kunna kommunicera som vi t ex gör med Colin nu och få lyssna till hans små funderingar. Allt har verkligen sin tid!Kommentera


− fyra = 4