Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lampa

Brr – minus 15 grader visade termometern i morse. Några grader varmare har det blivit sedan dess, men med två förkylda killar blir det en mysdag inomhus. Noel verkar i alla fall ha blivit lite bättre, och det är jag tacksam för! Han har fortfarande den rossliga hostan kvar, men inte lika mycket längre och inatt hade han bara en längre vakenstund då han var besvärad av förkylningen. Hoppas på att det vänder nu och att vi får bättre nätter framöver!

Från Bygghemma

Har länge funderat på belysning i vardagsrummet och fastnade för denna när jag surfade runt, snygg och stilren tycker jag. Har en tanke om att den kanske skulle passa in vid soffan där vi i nuläget inte har någon riktigt bra belysning. Samtidigt hade jag gärna velat se den i verkligheten eller på fler bilder för det är  svårt att skapa sig en bra uppfattning av hur den ser ut med en liten bild bara… Tål att tänkas på!En kommentar på inlägget “Lampa”

Kommentera


− 1 = sex