Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Nästan vår

Vilken härlig tisdag vi har haft idag, med solen som kikat fram emellanåt och allt! Det lyfter verkligen humöret och energin, hur klyschigt det än må låta. Dock blir ju minsta dammkorn synligt i solljuset (för att inte tala om hur fönstren ser ut efter vinterns vedermödor, hrm) så ett ryck med städningen blev tvunget idag. Det är nästan som att vi fått en liten, liten försmak på våren. Så skönt, nu märks det verkligen att det har vänt och kvällarna blir ljusare och ljusare. Och innan vi vet ordet av (ja, nästan i alla fall…) är det sommar! Så pass att vi nu tänkt ta och kika lite på våra semesterplaner för i år. Mysigt!

Ännu är det dock mysigt med tända ljus om kvällarna och just nu är det denna sort från Yankee Candle som brinner. Det märks att man nu vill ha in det ljusa och fräscha i väntan på våren, bort med allt mörkt och murrigt som påminner om den långa vintern. Ett IKEA-besök står på agendan inom kort för att förverkliga en del planer här hemma, och det ser vi fram emot!En kommentar på inlägget “Nästan vår”

  • Sandra skrev 5 februari, 2013 7:53 e m

    Åh härligt med sol! Här har det vräkt ner tösnö hela dagen och varit molnigt. Fast jag har ändå varit inne och pluggat hela dagen men solen blir man alltid glad av :)

Kommentera


ett × = 7