Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register
23
maj

Gameday!

Skrivet av den 23/5/16 - 8:45

Ny vecka, nya äventyr! Ikväll spelar Malmö sin sista hemmamatch innan EM uppehållet och Movits och Morfar ska vara modeller och bli fotade innan matchen till en reklamkampanj för MFF!

Superkul! Jag jobbar till 17:30 så får vyta om snabbt och sen slänga mig i entaxi för att möta upp! Hoppas på seger ikväll!

Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


22
maj

Got nailed!

Skrivet av den 22/5/16 - 15:02

Har precis varit och fixat händer och fötter och är supernöjd! Älskar färg på naglarna när solen börjar titta fram och idag blandade vi en skitsnygg röd/oreange färg med silver! 


Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


20
maj

Videoblogg nummer 1!

Skrivet av den 20/5/16 - 21:30

Idag har jag och Movits haft en ledig dag och det ligger nu ihopklippt som en liten film på min youtubekanal!

Kika gärna :)

 

YouTube Preview Image

Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


18
maj

I’m getting there!

Skrivet av den 18/5/16 - 16:31

Projekt ”fylla benen” tar aldrig riktigt slut!

Jag började med att täcka de största ytorna, fram och baksida lår och skenben. Sen tänkte jag att det inte fanns så mycket plats kvar. Ehh, jo! Det finns det haha

I lördags skuggade jag min uggla som jag gjorde linjerna till för några månader sen. Ny tid är bokad men jag skulle nog behöva en hel vecka för att bli gärdig :)

Halvvägs in i skuggningen på ugglan.

Publicerad i Vardagsbestyr | 1 kommentar


17
maj

Videoinlägg?

Skrivet av den 17/5/16 - 9:20

Kan det va nåt? Jag försöker att lära mig hur iMovie funkar för att kunna bjuda på videosnuttar framöver :)

Detta är bara en testfilm men jag hoppas på att lära mig snabbt!

Jag har blogat till och från sen 2007 och har videobloggat förr, dock på en annan plattform än youtube. Jag tycker det är jävligt kul att jobba med film vilket kanske ligger i släkten med en pappa som jobbat på svt i många år som redigerare. Vi får väl se vad som dyker upp här framöver! :) 

YouTube Preview Image

Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


16
maj

Back on track!

Skrivet av den 16/5/16 - 17:57

Efter några veckor med diverse åkommor är vi nu back on track :)

Igår avklarades Movits ochTheas gemensamma kalas för deras dagiskompisar och nu börjar en behaglig nedräkning till en vecka med sol och bad.

Det är sju arbetsdagar kvar! Lord knows that I need it!

Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


04
maj

Stygnen borta, vattkoppor nästa….

Skrivet av den 04/5/16 - 22:28

Vi jobbar med oflyt i år! Vi avslutade 2015 och påbörjade 2016 med vab. Movits var sjuk juldagarna och nyår.

Sen fick jag influensan och missade min vecka i NYC… 

Sen i förra veckan spräckte Movits hakan och idag, lagom till långhelgen ( jag tog semester på fredag) så blommar det upp vattkoppor!

Hahaha jag pallar inte mer! Än så länge (peppar peppar) så har han inte så jättemånga men vi får väl se hur det utvecklar sig.

Nu väntar en helg i karantän istället för massa mys…

Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


30
april

Never quit!

Skrivet av den 30/4/16 - 15:07

If you live long enough, you’ll make mistakes. But if you learn from them, you’ll be a better person. It’s how you handle adversity, not how it affects you. The main thing is never quit, never quit, never quit.

Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


30
april

Lördag!

Skrivet av den 30/4/16 - 9:58

Whopa! Time flies! 

Var det inte precis jul? Haha… Synd att det fortfarande är vinter/höst väder trots att våren borde ha kommit för längesen!

Idag är det äntligen dags för lite vila, det har varit intensiva veckor på jobb och jag har jobbat sjukt mycket senaste tiden. Därav min frånvaro här.

I måndags hände det en liten olycka på dagis och Movits fick sina första stygn. En klassisk gungbrädeolycka där kompisen hoppade av lite hastigt och Movits fick handtaget upp i hakan som sprack.

Han tog det som en champ och på tisdag ryker stygnen. Jag anmälde skadan till mitt försäkringsbolag och tog då även upp en äldre skada från 2013 som han har ett ärr i pannan från idag. Dom betalar ut en ersättning i nästa vecka och det var mycket pengar, något jag inte ens hade tänkt på att Movits kunde få, trots att jag går och betalar för värsta grymmeförsäkringen.

Så tänk på det! Anmäl allt och se till att en doktor tittar på det bara!Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


22
april

Du finns alltid kvar hos mig. 

Skrivet av den 22/4/16 - 9:19

Ibland är facebook som att öppna en tidskapsel. Idag blev det en tidskapsel tillbaka till när du fanns i mitt liv, var en del av min vardag.
På något sätt är det som att du fortfarande lever, dina avtryck finns kvar. Saknar dig och tänker på dig varje dag, blir glad av att läsa gamla inlägg där du har kommenterat. Du har alltid varit nära, även när du var långt borta och det gör ont att du valde att försvinna för alltid.
Jag har beställt armband från http://suicidezero.tictail.com och hoppas att det kanske bidrar till att fånga upp någon som inte går samma väg som du gjorde. Du finns för alltid i mitt hjärta och i mitt minne ❤️
  

Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


12
april

Tagga!

Skrivet av den 12/4/16 - 20:32

Våren närmar sig och vi taggar för fullt här hemma! Eftersom Movan växer så det knakar passar ju mer eller mindre inget från förra sommaren så garderoben behöver uppdateras! 

Lite sommarkläder och nya badskor piggade upp idag :)

Skorna är från Nike och kläderna från H&M.

  

Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


07
april

Livet….

Skrivet av den 07/4/16 - 8:43

La mig 21:30 igår för att vara pigg på ett 11 timmarspass på jobb idag.01:00 kommer Movits upp för att han tror det är morgon.
03:00 börjar det regna och hagla och det låter som att mina fönster ska gå sönder.

05:00 smäller det i brevlådan för att tidningsbudet dumpar nån gratistidning.

06:00 vaknar Movits.

06:45 ringer min klocka och jag är tröttare än döden! 

  

Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


03
april

Orkeslös.

Skrivet av den 03/4/16 - 18:43

Fy fan vad jag behöver semester alltså. Det känns verkligen i både kropp och själ nu att det var ett tag sen man hade lugn och ro. Det är hela tiden något som stör och rubbar harmonin och det var längesen jag kände att jag var lugn och harmonisk. Efter att min resa till NYC blev inställd eftersom jag blev JÄTTEDÅLIG i influensan känner jag mig verkligen blåst på semester och en sjukt fin upplevelse. Min drömresa liksom, bokad och klar, alla aktiviteter bokade och köpta. Sen tre dagar innan avresa, BOOM, 40 graders feber och sängliggande. Jag blev sjukskriven i två veckor och det fanns inte en chans i helvetet att jag kunde åka, jag kunde liksom knappt ta mig ur sängen. Movita fick bo hos mina föräldrar i en vecka, som dessutom fick titta till mig.

Så nu är man trött. Trött, glåmig, orkeslös och suktar efter lediga dagar, god mat och att bara få ta det lugnt. Det vankas resa i slutet av Maj och jag längtar så att jag håller på att gå sönder!

I NEED A FUCKING BREAK!img_2238.jpg

Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


03
april

Äntligen!

Skrivet av den 03/4/16 - 14:52

Allsvenskan 2016 har dragit igång och livet börjar igen! Riktigt bra inramning och grym stämning igår. Aldrig känner jag mig så hemma som på mitt älskade stadion!

   
 

Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer


28
mars

Mitt allt!

Skrivet av den 28/3/16 - 15:08

When i tell you I love you I don’t say it out of habit. I say it to remind you that you’re the best thing that ever happened to me ❤️  

Publicerad i Vardagsbestyr | Inga kommentarer
Mer inspirerande läsning: