Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

2018

2018, vilken start du har gett mig! Energi, glädje och oändligt med kärlek!

Dagarna rullar på som vanligt och Februari närmar sig med stormsteg. Vi har redan ganska så mycket inplanerat under året i form av resor, spa och konserter, så fort våren närmar sig så kommer det rulla på ordentligt :)

2018 är året då jag kommer tillåta mig själv att verkligen försöka att släppa allt gammalt, rensa bort allt negativt som jag har haft i mitt liv och dumpa alla energitjuvar. Detta året kommer att handla om kärlek och lycka till mina närmsta och alla andra kan bara se till att flytta på sig för jag tänker inte låta någon eller något förstöra för mig nu!

Mannen som jag har i mitt liv är helt fantastisk och han behandlar mig som en drottning. img_0625.jpg

Jag älskar varje sekund med honom och ser fram emot den dagen då jag får vakna bredvid honom varje morgon, jag har aldrig känt så här förut. Han knallade in i mitt liv från ingenstans och plötsligt så var jag bara helt förlorad! Känslan är helt fantastisk och han är likaså!

På tal om något helt annat så fick jag ett litet ryck igår och besökte mina vänner på Piercingstudion
India på Triangeln i Malmö. Jag hade hål i näsan för många år sen och blev sugen igen. Det är jag i ett nötskal, jag får en ide´och då ska den genomföras NU NU NU :)

Det gjorde ont som fan men blev fint, så fort den är läkt ska jag byta ut smycket jag har nu mot en tunn liten ring.

Hoppas att ni har haft en fin start på 2018 så hörs vi snart igen, jag lovar att
jag ska försöka bli bättre på att blogga. Dessutom kanske försöka bjussa på en vlogg med framöver :) Det lär ju minst komma en från vår resa till Grekland i alla fall! Med tanke på att jag och min kille är lika underbart snurriga båda två så kan det nog bli en resa att minnas :)

Vi hörs :)
Kommentera


åtta × 8 =