Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

5 dagar!

Exakt så många dagar är det kvar till Movits födelsedag. Vi har räknat ner i snart två veckor och han är vääääldigt exhalterad över sin 5 års dag :) 

Han förklarade för mig för några veckor sen att när barn fyller år ska man ge dom frukost på sängen. En bricka med en macka och ett paket på. De senaste födelsedagarna har han inte sovit längre än till 5 halv 6 så frukost på sängen har inte varit så aktuellt haha. Men på söndag ska han få det, även om jag måste sätta klockan för att komma upp tidigare än honom.

I födelsedagspresent kommer han få biljetter till Marvel universe, en show som turnerar världen runt och som kommer till Sverige och Malmö i oktober. Jag och pappa ska gå med honom så han får det av oss :)

Sen har jag även köpt lite småsaker för att han ska få nåt att öppna när han får frukost på sängen :)

Jag tänkte försöka filma lite under vår födelsedag (ja jag fyller ju också år samma dag) och göra ett vloginlägg av det. Något som skulle uppskattas av er kanske?

Några bilder från www.marveluniverselive.com
Kommentera


åtta − 7 =