Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Åh herre guuuuuud!

Fy fan vad jag är myggbiten! Benen, halsen, ansiktet! Det enda som klarat sig hyffsat är armarna.

Movits började på fotboll i förra veckan och var där med min pappa, han har tjatar hela våren och sommaren om att han vill börja och väl på plats förra veckan ville han inte alls. Pappa fick inte ens ut honom på planen. Jag har peppat honom sen dess och sagt att man i alla fall måste testa en gång innan man kan säga att man inte vill. Han var ju inte ens med första gången.

Han ville bara träna om jag hängde med nästa gång så igår fick jag fixa så att jag kunde komma loss tidigare från jobb och följde jag med. Jag blev upphämtad på jobb och byte om från mina shorts till långbyxor eftersom pappa sa att där var mycket mygg förra veckan. 

Det hjälpte sådär kan jag säga. Efter 10 minuter hade jag myggbett ÖVERALLT och då var det skitlång tid kvar av träningen! 

Movits gjorde ett skitbra jobb och var med på hela träningen och hade jätteroligt. Han gjorde dessutom två mål och ja, jag grät en skvätt :)

Nu har jag köpt myggmedel och antihistamin så att vi överlever nästa träning. Jag har aldrig sett så mycket mygg i hela mitt liv. Vidrigt!
Kommentera


− 4 = ett