Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Åka buuuuuuss!

Så jävla tradet!
Är på väg hem från jobb nu och är rätt slut i rutan. Ska ta en dusch så fort jag kommer innanför dörren och sen en sista gång gå genom min hemtenta innan jag skickar in den.

Imorgon har jag sovmorgon, Movits sover hos C som har haft honom sen lunch idag. Dagis ringde mig vid 11 så jag fick ställa in min körlektion och hämta honom. Tack vare C slapp jag dock avboka jobbet. Utan hans och mina föräldrars hjälp hade jag ALDRIG fått ihop mina veckor. Fram till December har jag lektioner mån-fre i skolan, har körlektioner ca två gånger i veckan plus jobb två-tre kvällar i veckan. Utöver det ska jag plugga, träna, städa, handla, ja, det vanliga.
Utan stöd och hjälp med Movits hade jag nog inte ens klarat av hälften!

Jag har hittat två utbildningar på yrkeshögskolan som jag ska söka till med början nästa höst. Jag är sjukt taggad och får bita ihop ett tag tills jag nåt mina mål och kan få ett bra jobb och börja tjäna pengar på riktigt!

Hoppas ni får en bra fredag!

20130913-212320.jpg
Kommentera


− 2 = sju