Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Andas in, andas ut…

Idag var jag och mamma i kyrkan i Svedala och jag övade med kantorn inför begravningen imorgon. Det kommer bli den största utmaningen för mig när det gäller sången känns det som.

Att sjunga under en vigsel eller ett dop är alltid känsloladdat, speciellt inför människor man känner. Det har jag gjort många gånger och klarat utan problem… Jag har dock aldrig sjungit på en begravning. Imorgon blir min första och eftersom det är en närstående till mig som ska begravas kommer det bli tufft. När jag har övat här hemma har tårarna sprutat och låten är inte den lättaste att sjunga med gråten i halsen.

Imorgon åker jag till Svedala vid 9 för att hinna öva ännu en gång innan begravningen, pappa ska passa Movits i några timmar.

Sången jag ska sjunga heter ”Gabriellas sång” och kommer från filmen ”Så som i himmelen”.. Mycket fin låt…

Ikväll har jag och Jonas slappat framför Barcelona-Chelsea och tyvärr gick det inte som jag hade hoppats på, inget Barca i finalen…

Nu tänkte jag krypa ner och sova i alla fall.. morgondagen kommer bli lång, och jobbig.

PÖSS!

20120424-231430.jpg3

kommentarer på Andas in, andas ut…
 1. Patricia skrev

  Hoppas att det går bra idag och att det inte blir för jobbigt. Älskar låten du ska sjunga, för mig är det min mormors låt, hon gick bort för snart 4 år sen <3 Kramar!

 2. Hanna skrev

  Gud vad tufft, jag skulle aldrig klara av det!
  Hoppas det går bra för dig även fast det är jobbigt

 3. Jannice skrev

  Vad fint av dig att sjunga även fast det blev en utmaning! Beklagar sorgen.. :(


Kommentera


sex − = 5