Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ännu en full natts sömn!

Yes! Movits sov till 6, åt och somnade om igen. Precis vad jag behövde.

Jag har fullt upp med att fixa inför lördag och jag börjar bli nervös nu! Tänk om ingen kommer? Tänk inget klaffar och allt blir skit! Baby Revolution har bokat in en leverantör som ska prata om sina produkter, även Linda från Elodie Details kommer och berättar om deras senaste nyhet som ännu inte visats upp för konsumenter! Det blir premiär på min träff!

Det ska bli så kul att träffa er alla och jag kan redan nu be om ursäkt för att jag inte kommer fatta vem hälften av er är :) Ni får gärna förklara vem ni är om vi pratar :)
När jag drog ihop ett gäng för bloggfika för några veckor sen fattade jag vem en av tjejerna var först när hon gick, trots att vi haft en hel del kontakt genom bloggen! Haha sjukt pinsamt…

Allt ska säkert gå bra! Håll tummarna!

Bild från Elodie Details butiksinvigning i Juni. Movits har silvernappen!

20111123-103258.jpg2

kommentarer på Ännu en full natts sömn!
  1. Sara skrev

    Det kommer bli GRYMT :D Ev kommer min kompis inte kunna följa med.. Tänkte släpa med mig killen då istället om det är ok? Några andra papas anmälda? :)

  2. Tre pappor ser det ut som :)


Kommentera


åtta + = 16