Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Äntligen fredag!

Fy fan, i morse var jag trött. Jag har blivit förkyld och dessutom sovit ALLDELES för lite denna veckan. Det är långt till nästa ledighet så det känns lite trist. På helgerna ska man dessutom hinna med allt som inte ryms i hamsterhjulet måndag till fredag så det där med att vila och ta det lugnt finns det liksom inte tid till!
Det är mer eller mindre fullt upp hela helgen och snart är det måndag igen! Jag behöver fler timmar på mitt dygn!

Igår var det dags för LPG behandling hos Patrizia igen och det är 40 intensiva minuter man spenderar på hennes brits. Jag känner mig lite öm idag men inte alls som efter första besöket, det känns som att hon redan ”mjukat upp” mig lite! Ut och insidan av låren gör ganska ont och jag kunde se några blåmärken i morse men annars känns det bara fint! Nästa behandling är imorgon :) Att Patrizia använder sig av den senaste tekniken och behandlingarna från Hollywood gör att man känner sig som en stjärna när man besöker henne, ALLA stora kändisar använder sig av LPG. För även om du har både PT och egen kock så utför maskinen saker som ingen annan kan hjälpa dig med!

Idag blir det full rulle på jobb och sen måste jag handla och städa lite. Det blir sen en lugn och mysig kväll innan det imorgon blir full rulle igen med bland annat fotboll! Malmö FF möter Kalmar på hemmaplan och det är en förbannat viktig match!

Hoppas nu bara att inte hela helgen regnar bort :)

20140725-070657-25617324.jpgTaggar: , , , , ,

Kommentera


5 − ett =