Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Back on track!

Äntligen är vi på banan igen! Efter i stort sett två veckors vabb och sjukdomar är vi tillbaka på dagis och i skolan igen. Movan har varit riktigt kass i magen och även kräkt, haft feber. Jag har haft konstant huvudvärk i 4 dygn i sträck och höll fan på att bli galen i förra veckan.

Jag ligger sjukt back i skolan nu så jag har verkligen att göra nu. Har tre prov och en hemtenta på 6 dagar! WHOHO!

Igår var C här en stund på eftermiddagen och kvällen, Movits fick ”köra” hans bil och lyckan som syntes i hans ögon var oslagbar!!! Det är väldigt mycket bilar nu, hela tiden, i alla former :) Han väcker även mig vissa morgnar av att han kallar på C, snacka om att vara frälst :) Jag är så jävla lyckligt lottad som har C som tar Movits precis som om han var hans egen son, det har han gjort redan när vi började träffas, utan konstigheter! Jag älskar att se dom mysa, busa och skratta tillsammans. Inget värmer mitt hjärta så mycket som att se Movits trygg och lycklig! Jag har världens finaste pojkar :)

Finaste! 3

kommentarer på Back on track!
 1. Emma skrev

  Hej,

  Vet att jag egentligen inte har med saken att göra och att du inte behöver svara. Men då jag följt dig sen du var gravid undrar jag ju givetvis om Movits träffar Matte något? Vill matte vara en del i movits liv?

  Hoppas ni håller er friska nu:) Lite vårvärme och sol ska nog göra susen.

  Kram

 2. Rebecca skrev

  Underbart!! Tur att M har C för han verkar inte träffa sin ”riktiga” pappa alls?!

  En fadersgestalt är det viktigaste för en kille.

 3. Du har rätt Emma, jag lämnar allt sånt utanför bloggen :)


Kommentera


ett + = 4