Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Blodbad…

Igår hade Movits sitt första blodbad… förmodligen inte det sista men jag önskar att det var så.

Jag, mamma och Mov var på lekplatsen på eftermiddagen eftersom vädret var helt fantastiskt. Jag hade packat med lite sandleksaker och han lekte och kröp runt i nästan en timme, han älskar verkligen att leka i sandlådan. I sandlådan finns ett litet bord i trä och runt det bordet finns det fyra ”pallar”, det är i stort sett bara trästubbar som man kan sitta på.

Movits lyckades snubbla och trillade rakt på en stubbe med ansiktet före och varken jag eller mamma hann fånga honom, han började gallskrika och blodet sprutade ur munnen på honom. Jag fick en mindre hjärtattack och blev fan nästan chockad. Mamma tog upp honom och vi gick hem till henne och sköljde munnen på honom. Vi kunde konstatera att han slog läppen mot sina tänder i underkäken och de gjorde ett hål i läppen… Det slutade blöda ganska så fort men det var jäkligt läskigt med tanke på hur mycket blod det kom. jag är nte känslig, inte alls, inte för blod, inte för nålar, men igår var det jobbigt.

Movits återhämtade sig snabbt och vi var hemma hos mamma nästan hela kvällen och mös och lekte… Stackars lilla skrutten.. Första blodbadet – check!

Glädje innan kaoset...20120422-182435.jpgKommentera


6 + = sju