Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Boobies!

H&M är så jävla tråkiga! De har nu släppt en riktigt snygg kollektion med bh:ar, problemet är bara att den största kupstorleken är C! Ja men tjena, vi med lite större boobies då? Hur svårt kan det vara att köra upp till E kupa åtminstonde?

Ja, det är vanligare med C kupa än E och F kanske men man behöver kanske inte göra lika många av de större storlekarna, och för min del får man gärna slänga på en 50 lapp på priset med för lite mer tyg om det nu är det som är problemet.

TRÅKIGT H&M!!!Taggar: , ,

3

kommentarer på Boobies!
  1. Sanna skrev

    Håller med dig, och tycker med det är dåligt utav H&M. Men åt andra sidan har jag nog aldrig hittat en enda BH i den affären som jag har kunnat ha, sedan jag gick över ifrån C kupa till D.

    Kram Sanna

  2. Lotta skrev

    H&M är ju inte ensamma om att inte sälja BH till dom som behöver det. Jag har aldrig någonsin kunnat köpa BH i ”vanliga” affärer. Handlar alltid på Change, där kan man till och med välja lite även om man råkar ha större kupstorlek och litet ”runtommått”

  3. Håller med! De har bara fula BH:ar i större storlekar :( Känns som att det i överlag är svårt att hitta snygga BH:ar i större storlekar än C :(


Kommentera


+ ett = 8