Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Busy little bee!

Jävlar vad tiden går! Redan torsdag (skrev först onsdag vilket ju är fel, märks att man är stressad haha) och jag har hunnit jobba en jävla massa, få en hjärtattack av Malmö FF’s match, börjat vänja mig vid mitt korta hår och även blivit utmanad i the ice bucket challange!

Just det, jag var hos sjukgymnasten med min skuldra i tisdags med, hon konstaterade inflammation i muskelfästet. Så nu knaprar jag diklofenak tre gånger om dagen vilket min magkatarr inte riktigt uppskattar haha! Men förhoppningsvis blir jag bättre snart’

Igår jobbade jag 8-21 och tiden gick riktigt snabbt. Det var dock ett helvete att komma hem eftersom det är Malmöfestival och hela jävla världen ska åka buss vid alla möjliga tider då. Idag, jobb 8-21, imorgon jobb 8-21. Sen jävlar är det helg! En fullspäckad sådan. Ovanligt! :) LPG, klipptid, match, nagelfix, eventuellt biobesök and so on :)

I morse när jag vaknade såg jag på facebook att jag blivit utmanad i ”The icebucket challange” och jag ska verkligen försöka fullfölja utmaningen!Jag har 24 timmar på mig och det gäller från typ 2 inatt eftersom jag blev utmanad av min pappas kusin i Boston! Haha så efter jobb ikväll ska jag försöka hälla isvatten över mig själv!
Jag kommer berätta mer vad utmaningen går ut på när jag har fullföljt!

Nu ska jag snart byta buss och sen käka frukost på jobb! Hoppas ni får en fab dag!

IMG_4509.JPG3

kommentarer på Busy little bee!
  1. Tommy skrev

    Du ÄR trött vännen – det är redan TORSDAG idag inte Onsdag =) Pööözz

  2. Hahaha se där ja :)

  3. Helen skrev

    Är du klar med utbildningen eller pluggar du inte längre? Jag har följt dig i tre år och imponeras av hur du roddar med allt, en eloge till alla ensamstående.


Kommentera


6 − två =