Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Då kör vi!

Igår började jag käka en liten cocktail av vitaminer och tillskott!

”Stora hårkuren” ska trigga igång hårväxten och förbättra kvalitet och göra så att håret växer snabbare. Jag har läst många recensioner där faktiskt de flesta bara har positiva saker att säga. Det ska bli spännande att se resultatet om 4 veckor.

”Maxosol” ska hjälpa till att ge en djupare solbränna, förhindra att man inte bränner sig lika lätt. Även kanske till och med ge lite färg innan man solar. Vi får se :)

”Chili burn” är ett preparat som tusentals andra som ska öka förbränningen och minska sötsug och hunger. Tro mig, jag är inte av den naturen som tror att två piller om dagen kan göra mig smal :) Men om en tablett kan dämpa min hunger mellan mina mål och göra så att jag äter mindre portioner, och även kanske öka min förbränning lite så är jag nöjd!

Idag ska jag fotografera mitt hår och sen om 4 veckor får vi se hur mycket det har vuxit. Att mäta de andra två preparaten på samma sätt blir svårt men jag är mest nyfiken på hårkuren :) Vi får se!

 

img_0727.jpgTaggar: , , , ,

1

kommentar på Då kör vi!
  1. Sara skrev

    Lova att höra av sig hur de blir. Intresserad


Kommentera


åtta × = 16