Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det som göms i snö…

…kommer upp i tö!

Jag rotade genom min plånbok häromkvällen och hittade ett presentkort hos Zara som jag fick för två år sen. Jag kilade snabbt in på deras hemsida och hittade en jättesnygg bomberjacka på Rea! Perfekt, klappat och klart, jag hämtade ut den igår och den är verkligen jättefin :)

Jag älskar verkligen att handla på Rea, jag menar, varför vara dum och betala fullpris för grejer som man kan vänta lite på och sen köpa till halva priset? Det är ganska få saker som jag köper till fullpris, om det inte är så att jag hittar nåt och verkligen blir kär, och är rädd för att det ska sälja slut. Annars brukar det löna sig att ha is i magen ;)

img_7683.jpg

 1

kommentar på Det som göms i snö…
  1. Annelie skrev

    Snygg jacka…

    Skoj när man har normala storlekar…då kan man ha is i magen. Tyvärr fungerar inte det för oss med big size…


Kommentera


sju × 4 =