Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Du finns alltid kvar hos mig. 

Ibland är facebook som att öppna en tidskapsel. Idag blev det en tidskapsel tillbaka till när du fanns i mitt liv, var en del av min vardag.
På något sätt är det som att du fortfarande lever, dina avtryck finns kvar. Saknar dig och tänker på dig varje dag, blir glad av att läsa gamla inlägg där du har kommenterat. Du har alltid varit nära, även när du var långt borta och det gör ont att du valde att försvinna för alltid.
Jag har beställt armband från http://suicidezero.tictail.com och hoppas att det kanske bidrar till att fånga upp någon som inte går samma väg som du gjorde. Du finns för alltid i mitt hjärta och i mitt minne ❤️
  
Kommentera


nio − = 0