Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En snabbis!

Dagen har kommit till sitt slut. Och jag är sååååå trött! Movits sover hos mamma inatt eftersom dom ska på utflykt imorgon.
Så 20:30 när jag kom hem från min LPG behandling hos Patrizia började jag laga middag eftersom jag har tomt på matlådor i frysen. Sen duscha, diska och torka mitt jävla hår som tar 20 minuter att föna. Dagens i-landsproblem, I know!

Så nu, 22:40 är jag klar för att chilla. Typ läsa eller kolla film. Fast näääää det blir sängen på direkten. Jag kör ett långpass imorgon på jobb 8-21 så jag lämnar hemmet lite innan 7 och är hemma strax innan 22. Jag har sagt det innan och jag säger det igen; jag älskar mitt jobb! Det är så jäkla kul att det inte ens är jobbigt att jobba ett 13 timmarspass!

Imorgon kommer det upp en längre filmsnutt på när Patrizia kör LPG på mina lår, har inte riktigt klurat ut om jag kan lägga in en film här från mobilen men annars länkar jag till min videofyme :)

Sov gott och tack för alla fina ord idag angående mitt inlägg ”Samvetet”

Fööööna, fööööna, fööööna!

20140731-224231-81751628.jpgTaggar: , , , , ,

Kommentera


två × 5 =